Drobečková navigace Hlavní stránka » cz » Aktuální informace

Aktuální informace

 
 
  • 07. 04. 2017
    Světová jednička Dick Jaspers míří do Prahy

    Blížící se Mistrovství Evropy družstev v technických disciplínách konané na pražském Žižkově má bezesporu velké privilegium. České publikum přívítá největší hvězdu turnaje aktuální světovou jedničku Holanďana Dicka Jasperse. Ano toho Jasperse, který v sobotu podlehl v neuvěřitelném finále World cupu v Luxoru Španělovi Dani Sanchezovi v poměru 40:28 na 10, z turnaje zahrál generální průměr 2,58, potřetí v řadě se dostal do finále světové série v trojbandu a upevnil s tím pozici hráče číslo jedna na světě.

     
  • 22. 04. 2016
    BC Vítkov obhájil titul Mistrů Evropy - Praha

    Je možné si vysnít něco lepšího ? Vyhrát titul mistrů Evropy v domácím prostředí je vždy nezapomenutelný zážitek. A přesně to se povedlo našemu týmu BC Vítkov o uplynulém víkendu, kdy se v Praze na Žižkově konalo letošní finále Mistrovství Evropy týmů v technických disciplínách. Domácí poté, co postoupili ze skupiny A ze druhého místa, dokázali v semifinále porazit pětinásobného šampiona holandský Etikon a ve finále francouzské Chartres. Sestavě Marek Faus, Eddy Leppens a Wolfgang Zenkner se tak povedlo za velké radosti pana Jiřího Vítka obhájit titul z minulé sezony z holandského Rosmalenu.

     
  • 22. 04. 2016
    Mistrovství Evropy klubových týmů - finále Praha

    Vážení přátelé billiardu,    

    dovolujeme se Vás pozvat na finále Mistrovství Evropy klubových týmů v klasických disciplínách (kádr 47/2, kádr 71/2, jednoband), které se uskuteční 22. – 24. dubna 2016 v budově TJ Sokol Praha – Žižkov, Koněvova 19. 

     
  • 12. 03. 2016
    Janis Ziogas vítězem posledního turnaje i celé série

    Poslední turnaj série Classic tour byl k vidění o uplynulém víkendu v Praze na Žižkově. Celkem 12 hráčů se zúčastnilo turnaje, na kterém se hrála disciplína kádr 47/1. Hráči byli rozděleni do tří skupin po čtyřech, do čtvrtfinále postoupili první dva plus dva nejlepší ze třetích míst. Začátek turnaje byl v sobotu v 10:00.

     
  • 05. 03. 2016
    Výsledky kvalifikace ME klasických týmů

    Po uplynulém víkendu znám pětici postupujícíh týmů do finále Mistrovství Evropy týmů v klasických disciplínách. Úřadujícího šampiona tým BC Vítkov doplní francouzské týmy Ronchin, Chartres, Andernos, německá Bochum a holandský Etikon.

     
  • 05. 03. 2016
    Kvalifikace ME týmů v klasických disciplínách živě zdarma

    Celkem 12 týmů se o tomto víkendu utká na třech kvalifikačních místech o pět míst zaručující postup do finále Mistrovství Evropy týmů v klasických disciplínách, které je na programu v Praze v termínu 22. až 24. dubna. Pořadatelé kvalifikačních skupin jsou Chartres (FR), Sabadell (ES) a Rosmalen (NL). Postup si zajistí vítězové skupin plus dva nejlepší týmy z druhých míst.

     
  • 26. 02. 2016
    Adam Bača vítěz třetího turnaje Classic tour

    O uplynulém víkendu se v klubu BC Vítkov uskutečnil třetí turnaj série Classic tour. Na programu byla tentokrát disciplína kádr 47/2 za účasti celkem 12-ti hráčů. Hráči byli rozděleni do tří skupin po čtyřech, první dva plus dva nejlepší ze třetích míst si zajistili postup do čtvrtfinále. Hrálo se do 175 karambolů, hráči s handicapem do 130 karambolů. Partie byly omezeny 15-ti náběhy.

     
  • 15. 01. 2016
    Kladno obhájilo titul čtyřčlenných družstev v trojbandu

    Celkem osm týmů se zúčastnilo republikového šampionátu čtyřčlenných družstev v trojbandu na velkém stole. V pátek byla na programu kvalifikační část turnaje, vítěz se dostal do hlavní části turnaje. Ta byla celkem pro šest týmů. Skupiny se odehrály na dvou místech. Skupina A se odehrála na půdě obhájců titulu Kladna, skupina B v Praze na Žižkově v klubu BC Vítkov. Mistrovství bylo okořeněno účastí Eddyho Leppense a Wolfganga Zenknera za tým BC Vítkov.

     
 
« 12345678910 »   2/10
Facebook Twitter Poslat email na info@bcvitkov.cz Mapa stránek Přidat do oblíbených